LoveIsMove
+FOLLOW | DASHBOARD.

Me Loves You
Thursday, 12 April 2012 | 23:19 | 0 cutest
Hurmm ,kita sedih .. kita nak pindah jauh dari selangor nih .. kalau boleh ,kita tak nak jumpa semua kawan lama kita .. kita benci semua nih .. kita teringinnnnn sangat nak kawan ramai ,yang boleh paham diri kita .. but ,no one pun yang boleh jadi kawan kita .. yaa ,memang kita ada kawan rapat ,yang kita selalu cerita problem kita dekad dia .. but ,she so far away from me .. kitorang jarang jumpa ,sekolah rendah lain dulu ,but sekolah agama jeh sama .. hurmm ,i miss her .. really-2 miss her .. Iylia Azmira ,panggil dia Yaya .. :) she's pretty girl .. she's cutest .. she kind person .. i love her sooooooooo much and i love her dress up .. HOHO ! she said ,she want me studied with her .. kalau boleh dia nak semuanya dengan kita .. huehue ^^V i wanna meet her ,i miss her so much





Ajis ,i miss you soooooooo much .. kita nak manja-2 dengan awak .. nak gatal-2 dengan awak .. nak gediks-2 dengan awak .. kalau boleh nak semuanya lah dengan awak .. Ajis ,awak kita punya .. kita punya sorang dunia dan akhirat .. InsyaAllah :) kita nak kahwin dengan awak ,nakkkkkkkkk sangattt .. Ajis-2 ,kita dah janji sama-2 kan nak kahwin ame-2 ??? Aicecehh ! #gatal melebih :D Hari Rabu 11.4.2012 ,awak pada pergi Pemilihan Tentera dekad Balai Bomba ,Sekinchan kan sayang ? :) before hari awak nak pergi tuh ,awak ada tanya saya ,"awak ,awak bagi tak kalau saya jadi tentera ??" Ya Allah ,awak .. saya rasa tk terkata apa-2 bila awak tanya mcm tuh tahu ? Awak ,itu semua untuk masa depan awak .. buat apa saya nak halang awak .. kalau memang itu keputusan awak ,saya izinkan .. tapi satu jeh saya mintak ,awak jangan lupakan saya kalau awak dekad sana nanti yaa ,Ajis ? :) macam awak selalu cakap ,kita berdua akan sama-2 tunggu kan sayangg ? saya tunggu awak ,awak tunggu saya ?? ^_^ Ajis-2 ,saya cinta awak ,saya sayang awak .. Cinta saya hanya untuk awak sorang .. saya janji ,bila awak dekad sana ,saya tak kan pernah lupakan awak ,doakan awak ,sayang dekad awak .. saya janji !!! Awak hak saya ,saya hak Awak .. Ajis-2 ,Cinta saya hanya untuk awak sampai bila-2 .. saya akan sentiasa dalam hati awak .. I PROMISE !!! dalam hidup saya ,saya takda mana-2 lelaki pun EXCEPT YOU !!! RAZIS !!! saya cinta awak ,saya sayang awak ,saya nak awak ,saya perlu awak ,saya nak kahwin dengan awak .. Aicehh ! #kalau boleh semua nak ,kan sayang kan ? :D Ajis ,take care yourself .. i really-2 love you .. You're just One in a Million

                                                           ♥Just One and Only One






             
Sweet Sour
| 22:12 | 0 cutest

      Well~ Haii and Assalamualaikum guyss ! Ohha ! ^^V terkejut tak tengok saya update blog ni ? HAHA , setelah sekian lama saya menyepi akhirnya saya muncul juga kann ? Haha .. Hari ni tetibe je saya ada mood nak update blog .. Tak tahu kenapa rasanya  rindu dengan blog ni .. Aicehh ! Menyampahnya :p

Okay ,let's begin our story this month :) Ohha ! ^^V 

        Firstly ,imma sooooooooo happy bcoz me and my LOVELY BOYFRIEND  sudah genap setahun .. Alhamdulillah :) Ajis-2 ,terima kasih sebab banyak menghabiskan kredit awak call saya sampai tengah malam .. Hewhew >.< Awak-2 ,saya sayang awak ,saya cinta awak ,saya rindu awak ,saya perlu awak .. Hee ,awak .. saya pgang janji saya and awak pegang janji saya okay ,darling ? Hihik ,Awak Tetap Ada Dalam Hati Saya Sampai Bila-2 <3 :) SAYA CINTA AWAK MOHAMMAD RAZIS BIN RAZALI <3 ^^V

                                                      mohammadrazis+noorizzati .__.


              Secondly ,hurmm .. My EX-BOYFRIEND mintak couple balik .. Alhaiiiii awak .. Saya mntak maaf saya tak boleh terima awak lagi .. Saya takut bila saya couple balik dengan awak nanti banyak perubahan .. Saya tak layan awak lah itu lah .. Now ,i had new boyfriend .. His the One True Love i had .. Now ,i hope u can get better girl than me .. Saya tak sempurna untuk awak .. Awak ,kita kawan je ye ? Saya tak nak pisang bebuah dua kali .. And saya nak setia dengan boyfriend saya yang sekarang .. Awak jaga diri ya ? Jangan nakal-2 .. Even kita tk couple ,tapi saya akan tetap sayang awak sebagai kawan baik saya :) 

               Thirdly ,kerja kursus sejarah tak buad hapeee pon lagi .. Alahaiii Noor Izzati ,suka buat kerja last minute :D Its me ,man ! Ohha ! ^^V takpe lah ,free time buad .. Bcoz kakak dgn abang balik .. Wehee ~ Im soooooooo happy !!! :) excited terlebih .. 

                 Lastyly to Mohammad Razis Bin Razali ,awak-2 kita rindu awak sangatttttttttttttttttttttttttttt sangat .. Hari nih saya tak call or text awak pun kan ? Dua-2 takde kredit kan sayang ? Hee ,awak .. Ingat taw .. Awak kita punya sampai bila-2 !!!!! Saya harap ,relation kita kekal . Alhamdulillah kita jarang gaduh kan sayang kan ? Aicehh ,jgn bangga sangat lah :D 

                Okay lah ,thats all ..Saya tak tahu nak cerita apa dah .. tapi yang penting dan lelaki yang terakhir dalam hidup saya ialah .......................................................................

                             MOHAMMAD RAZIS BIN RAZALI !!!

                                     

     

         

JANTUNG HATI SAYA ^^
Friday, 27 January 2012 | 06:42 | 0 cutest

MUHAMMAD RAZIS BIN RAZALI 

ONCE I SAY ILOVEYOU ,ITS MEAN FOREVER 

IMISSYOU ABANG AJIS <3


BUDAK BARU BELAJAR :)
| 05:48 | 0 cutest
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh ..
Saya Noor Izzati Bt. Hassan disini ingin memberitahu 
yg saya BUDAK BARU BELAJAR disini :)
Saya berharap anda dpt menerima ape yg saya cerita disini ..
This is MY OWNER BLOGGER :)
I'LL TRY TO BE THE BEST ! 
FOLLOW ME YAWW ! 
 

lots of love : ejat <3