LoveIsMove
+FOLLOW | DASHBOARD.

Sweet Sour
Thursday, 12 April 2012 | 22:12 | 0 cutest

      Well~ Haii and Assalamualaikum guyss ! Ohha ! ^^V terkejut tak tengok saya update blog ni ? HAHA , setelah sekian lama saya menyepi akhirnya saya muncul juga kann ? Haha .. Hari ni tetibe je saya ada mood nak update blog .. Tak tahu kenapa rasanya  rindu dengan blog ni .. Aicehh ! Menyampahnya :p

Okay ,let's begin our story this month :) Ohha ! ^^V 

        Firstly ,imma sooooooooo happy bcoz me and my LOVELY BOYFRIEND  sudah genap setahun .. Alhamdulillah :) Ajis-2 ,terima kasih sebab banyak menghabiskan kredit awak call saya sampai tengah malam .. Hewhew >.< Awak-2 ,saya sayang awak ,saya cinta awak ,saya rindu awak ,saya perlu awak .. Hee ,awak .. saya pgang janji saya and awak pegang janji saya okay ,darling ? Hihik ,Awak Tetap Ada Dalam Hati Saya Sampai Bila-2 <3 :) SAYA CINTA AWAK MOHAMMAD RAZIS BIN RAZALI <3 ^^V

                                                      mohammadrazis+noorizzati .__.


              Secondly ,hurmm .. My EX-BOYFRIEND mintak couple balik .. Alhaiiiii awak .. Saya mntak maaf saya tak boleh terima awak lagi .. Saya takut bila saya couple balik dengan awak nanti banyak perubahan .. Saya tak layan awak lah itu lah .. Now ,i had new boyfriend .. His the One True Love i had .. Now ,i hope u can get better girl than me .. Saya tak sempurna untuk awak .. Awak ,kita kawan je ye ? Saya tak nak pisang bebuah dua kali .. And saya nak setia dengan boyfriend saya yang sekarang .. Awak jaga diri ya ? Jangan nakal-2 .. Even kita tk couple ,tapi saya akan tetap sayang awak sebagai kawan baik saya :) 

               Thirdly ,kerja kursus sejarah tak buad hapeee pon lagi .. Alahaiii Noor Izzati ,suka buat kerja last minute :D Its me ,man ! Ohha ! ^^V takpe lah ,free time buad .. Bcoz kakak dgn abang balik .. Wehee ~ Im soooooooo happy !!! :) excited terlebih .. 

                 Lastyly to Mohammad Razis Bin Razali ,awak-2 kita rindu awak sangatttttttttttttttttttttttttttt sangat .. Hari nih saya tak call or text awak pun kan ? Dua-2 takde kredit kan sayang ? Hee ,awak .. Ingat taw .. Awak kita punya sampai bila-2 !!!!! Saya harap ,relation kita kekal . Alhamdulillah kita jarang gaduh kan sayang kan ? Aicehh ,jgn bangga sangat lah :D 

                Okay lah ,thats all ..Saya tak tahu nak cerita apa dah .. tapi yang penting dan lelaki yang terakhir dalam hidup saya ialah .......................................................................

                             MOHAMMAD RAZIS BIN RAZALI !!!

                                     

     

         


Older Post | Newer Post