LoveIsMove
+FOLLOW | DASHBOARD.

Me Loves You
Thursday, 12 April 2012 | 23:19 | 0 cutest
Hurmm ,kita sedih .. kita nak pindah jauh dari selangor nih .. kalau boleh ,kita tak nak jumpa semua kawan lama kita .. kita benci semua nih .. kita teringinnnnn sangat nak kawan ramai ,yang boleh paham diri kita .. but ,no one pun yang boleh jadi kawan kita .. yaa ,memang kita ada kawan rapat ,yang kita selalu cerita problem kita dekad dia .. but ,she so far away from me .. kitorang jarang jumpa ,sekolah rendah lain dulu ,but sekolah agama jeh sama .. hurmm ,i miss her .. really-2 miss her .. Iylia Azmira ,panggil dia Yaya .. :) she's pretty girl .. she's cutest .. she kind person .. i love her sooooooooo much and i love her dress up .. HOHO ! she said ,she want me studied with her .. kalau boleh dia nak semuanya dengan kita .. huehue ^^V i wanna meet her ,i miss her so much





Ajis ,i miss you soooooooo much .. kita nak manja-2 dengan awak .. nak gatal-2 dengan awak .. nak gediks-2 dengan awak .. kalau boleh nak semuanya lah dengan awak .. Ajis ,awak kita punya .. kita punya sorang dunia dan akhirat .. InsyaAllah :) kita nak kahwin dengan awak ,nakkkkkkkkk sangattt .. Ajis-2 ,kita dah janji sama-2 kan nak kahwin ame-2 ??? Aicecehh ! #gatal melebih :D Hari Rabu 11.4.2012 ,awak pada pergi Pemilihan Tentera dekad Balai Bomba ,Sekinchan kan sayang ? :) before hari awak nak pergi tuh ,awak ada tanya saya ,"awak ,awak bagi tak kalau saya jadi tentera ??" Ya Allah ,awak .. saya rasa tk terkata apa-2 bila awak tanya mcm tuh tahu ? Awak ,itu semua untuk masa depan awak .. buat apa saya nak halang awak .. kalau memang itu keputusan awak ,saya izinkan .. tapi satu jeh saya mintak ,awak jangan lupakan saya kalau awak dekad sana nanti yaa ,Ajis ? :) macam awak selalu cakap ,kita berdua akan sama-2 tunggu kan sayangg ? saya tunggu awak ,awak tunggu saya ?? ^_^ Ajis-2 ,saya cinta awak ,saya sayang awak .. Cinta saya hanya untuk awak sorang .. saya janji ,bila awak dekad sana ,saya tak kan pernah lupakan awak ,doakan awak ,sayang dekad awak .. saya janji !!! Awak hak saya ,saya hak Awak .. Ajis-2 ,Cinta saya hanya untuk awak sampai bila-2 .. saya akan sentiasa dalam hati awak .. I PROMISE !!! dalam hidup saya ,saya takda mana-2 lelaki pun EXCEPT YOU !!! RAZIS !!! saya cinta awak ,saya sayang awak ,saya nak awak ,saya perlu awak ,saya nak kahwin dengan awak .. Aicehh ! #kalau boleh semua nak ,kan sayang kan ? :D Ajis ,take care yourself .. i really-2 love you .. You're just One in a Million

                                                           ♥Just One and Only One






             

Older Post